Først og fremmest hjertelig velkommen til DDK Entreprise.

Jeg hedder Daniel Dam Knudsen, er født i 1992 og bosiddende i Aalborg i Nordjylland.

Jeg er en glad, udadvendt og frisk fyr som elsker at udføre et professionelt stykke håndværk indenfor anlægsarbejde og entreprenøropgaver.

Uddannet entreprenør med mange års anlægsarbejde erfaring

Hos DDK Entreprise finder du din uddannede entreprenør til udførelse af anlægsopgaver. 

Vi lægger vi stor vægt på service, kvalitet og at tingene er i orden, når vi er færdige med en opgave. Vi yder en hurtig service, da vi ved, at det er vigtigt for kunderne, hurtig at være kørende igen.

Vi er et mindre mandskab på 2, som kører ud til vores kunder både i erhverv og privat regi. Har du en anlægsopgave i Aalborg område eller omegn, så er vi på pletten som din lokale entreprenør.

Heldigvis har vi lige netop den nødvendige ekspertise og knowhow i virksomheden, som kan få dit projekt op at stå. Vi hjælper gerne med rådgivningen fra start til slut, og da vi med vores mangeårige erfaring har 100% styr på hele processen.

Vi har erfaring med alt indenfor anlægsarbejde, om det er belægninger, brolægning, algebehandlinger eller betonarbejde du søger så er vi fagmanden på området. 

Vi har gennem flere år stået for flere løsning hos både private og erhverv i området Aalborg, Nørresundby, Brønderslev og omegn.

Skal vi tage en snak?

Hvis du er interesseret i at hører mere, samt hvilke opgaver vi kan løse for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 31 79 79 96, via mail ddkentreprise@hotmail.com eller kontaktformularen. 

Jeg glæder mig til at se hvad jeg gøre for dig!