Algebehandling af tag, fliser og facader med fokus på miljøet

Trænger dit tag, dine fliser eller måske husets facade til at få foretaget en algebehandling? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos DDK Entreprise tilbyder vi en effektiv algebehandling af tag, fliser og facader med fokus på miljøet og til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder både algebehandling af fliser, facader og tag for private boligejere såvel som forskellige former for erhverv, og vi kører både ud til kunder i Aalborg, Brønderslev, Nørresundby og mange andre omkringliggende områder samt i hele det øvrige Nordjylland. Vi sikrer dig et flot resultat, der kan holde i rigtig mange år, og vi tager samtidig hensyn til miljøet.

5 gode grunde til at få foretaget en algebehandling

Alger sætter sig både på tag, fliser og facaden, men der er særligt mange fordele ved at få foretaget en grundig rensning af tag for at komme algerne til livs. Nedenfor kan du finde 5 fordele ved at få foretaget en algebehandling:

  1. Du kan forlænge tagets levetid med op til 30 år
  2. Du kan i mange tilfælde øge boligens værdi
  3. Du kan give din facade et nyt, flot udseende
  4. En algebehandlende rensning fungerer som en forebyggende beskyttelse
  5. Behandlingen forebygger mod nye angreb af alger os mos, og du kan dermed undgå svamp og råd​​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på algebehandling

Kunne du tænke dig at få foretaget en professionel algebehandling af tag, facade eller fliser, hvor du er sikret et holdbart resultat, og hvor der samtidig er fokus på miljøet, så kan du med fordel tage kontakt til os.

Vi udarbejder gerne en pris på lige netop din opgave