Belægning af enhver art udføres af dygtige brolæggere

Har du brug for professionel hjælp til at få lagt en flot og holdbar flisebelægning i din have, indkørsel eller andre steder? Så er du kommet til den helt rette brolægger.

Hos DDK Entreprise har vi stor erfaring inden for brolægning og belægning, som vi både udfører for privatpersoner og forskellige former for erhverv.

Kontakt os

​Forskellige former for flisearbejde udføres

Vi løser mange forskellige former for belægningsarbejde for vores kunder i hele Nordjylland, herunder blandt andet i Aalborg, Nørresundby, Brønderslev og omegn. Det kan for eksempel være belægning af:

​Vores brolæggere har meget stor erfaring med at lægge brosten, kantsten, klinker, keramik og betonsten.

​Hvad koster brolægning?

Der er meget stor forskel på, hvor meget brolægning koster. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor omfattende din opgave er, hvilken type flisebelægning du skal have lagt, og hvilke fliser eller sten vi skal anvende til opgaven.

Vi er blandt andet i stand til at give dig en hjælpende hånd i forbindelse med:

  • ​Lægning af fliser og sten i haver og indkørsler
  • Anlægning og omlægning af haver
  • Granit- og flisebelægning
  • Sætning af kantsten
  • Brostensmure
  • Sætning af mosaik, chaussésten og brosten

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din belægning

Har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at få en pris på, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget opgaven kommer til at koste dig, inden vi går i gang med arbejdet.

Vi hører naturligvis også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring valg af fliser eller sten, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder i forbindelse med brolægning.

Vi kan derudover hjælpe med algebehandling for både private og erhverv.

Kontakt din brolægger på telefon 31 79 79 96, via mail ddkentreprise@hotmail.com eller ved at sende en besked med vores kontaktformular.