Flisebelægning i indkørsel eller til terrassen 

Søger du nye fliser til din indkørsel eller til terrassen? Med lægning af fliser hos DDK Entreprise, udføres arbejdet med kvalitet for øje af dygtige brolæggere.

Jeg har med i tidligere projekter, udført lægning af fliser udendørs såvel som indendørs, og kan derfor stå for det meste indenfor flisebelægning om det er til indkørslen, terrassen eller rum i huset. 

Vi tilbyder at kører ud til kunder, både privat og erhverv i området Aalborg, Nørresundby, Brønderslev og resten af Nordjylland.

Kontakt os

Dine muligheder er mange med fliser

Der findes mange typer fliser fra porcelæn til granit. Hos DDK Entreprise, har du ligeledes et stort udvalg af fliser til flisebelægning. 

Jeg kan blandt andet tilbyde:

  • Keramiske fliser til udendørs der egner sig godt til terrassen
  • Granit som egner sig godt til terrassen 
  • Porcelæn som egner sig rigtig godt som en gulvflise
  • Og mere til

Skulle du være interesseret i at følge med i hvordan arbejdet udføres, er du velkommen til at tjekke vores galleri, hvor du kan få inspiration såvel som indsigt i hvordan jeg vil kunne løse opgaven for dig. 

Frisk udearealet op med terrasse fliser

Hvis du ønsker en holdbar løsning, der bringer glæde mange år frem og såfremt de vedligeholdes, kan bevare deres oprindelige glans indtil du vælger at udsikfte dem. 

Vi snakker her om et udeareal opbygget i terrasse fliser, som i modsætning til træ holder længere og behøver mindre vedligeholdelse. 

Fliserne vil dog med tiden skulle have fjernet flisepest samt andet skidt og snavs, derfor kan du med en fliseløsning hos os, ligeledes få rensning af fliser, når det triste udseende af fliserne opstår. 

Flisebelægning er et hårdt arbejde og kan være tidskrævende. Få derfor en specialiseret fagmand til at stå for udførslen af arbejdet. 

Priser på lægning af fliser

Priser på lægning af fliser udendørs og indendørs variere meget. Det kommer an på hvilke fliser der ønskes, hvor stor opgaven er og hvor mange kvadratmeter der er tale om. 

Hvis du skulle være i tvivl om hvilken løsning der vil matche dine behov og ønsker, står jeg med min erfaring, klar til at rådgive dig til en budgetvenlig løsning. 

Få et uforpligtende tilbud på flisebelægning

Hvis du ikke er sikker på hvilke fliser du ønsker, eller om budgettet holder, står jeg klar med et uforpligtende tilbud. kontakt mig på telefon 31 79 79 96, med en mail ddkentreprise@hotmail.com eller via kontaktformularen. 

Jeg svarer hurtigst muligt og glæder mig til at se hvad jeg kan gøre for dig!