Ny indkørsel etableres med stor erfaring

Er det blevet tid til at få lagt en ny indkørsel, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp? Så står vi hos DDK Entreprise klar til at hjælpe dig.

Vores dygtige brolæggere har stor erfaring inden for blandt andet lægning af indkørsel, flise og brolægning. Som vi udfører for både private og erhverv i hele Nordjylland.

Kontakt os

​Vi sikrer professionelt flise arbejde 

Når der skal lægges en ny indkørsel, er det først og fremmest utroligt vigtigt, at bunden er bygget op korrekt, så din nye belægning kan holde til den tunge trafik, som den kommer til at blive udsat for, når der skal holde en eller flere biler i indkørslen

​Takket være vores store erfaring inden for flisebelægning kan du være helt sikker på, at du får en flot og langtidsholdbar belægning i din nye indkørsel, når du lader vores firma stå for arbejdet.

Derfor skal du lade os stå for arbejdet

Der er mange fordele ved at vælge at lade lige netop vores virksomhed varetage din opgave i forbindelse med etableringen af en ny indkørsel. Her kan blandt andet nævnes:

  • ​Vi varetager gerne både store og små opgaver
  • ​Vi arbejder effektivt, hvilket sikrer dig en konkurrencedygtig pris
  • ​Vi går op i kvalitet, hvilket sikrer dig en holdbar belægning

Hvad koster en ny indkørsel?

Vores priser på etableringen af en ny indkørsel varierer meget alt afhængigt af, hvor stor en indkørsel du skal have anlagt, hvilke fliser eller sten du vælger, og hvilket mønster de skal lægges i.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud 

Har du nogle spørgsmål, har du brug for yderligere information omkring vores arbejdsområder, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din nye indkørsel? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Du skal bare ringe til os på telefon 31 79 79 96 eller skrive til vores e-mail ddkentreprise@hotmail.com